Bestelling plaatsen

Het plaatsen van een bestelling kan eenvoudig en snel door op een bestelbutton van een productpagina te klikken. Hierna klik je op de button van een gewenste productgroep en/of productvorm. Je komt dan op de interactieve bestelpagina terecht, waarop je in 4 geautomatiseerde stappen een bestelling kan plaatsen.

Lees zoveel mogelijk informatie op de productpagina en onder de informatie i-tjes op de bestelpagina.

Met de buttons op de bestelpagina kun je eenvoudig gelijksoortige producten toevoegen en allerlei extra bewerkingen opgeven. De buttons hebben een mouseover functie, waarmee de functie van de button wordt toegelicht. Op mobiele apparaten wordt dit zichtbaar door een vinger op de button te houden.

Na het definitief plaatsen van een bestelling krijg je direct een gespecificeerde orderbevestiging en na controle van de bestelling een factuur, op het door jou opgegeven e-mailadres. Ontvang je deze niet, neem dan contact  met ons op. Let bij het invullen van het e-mailadres goed op dat het volledig is (met .nl of .com bijvoorbeeld).

 

Herroepingsrecht NIET van toepassing!

Normaal gesproken geldt voor online aankopen het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Bij ons bestel je echter een maatwerk product, welke volgens de door jou opgegeven specificaties speciaal wordt gemaakt. Het herroepingsrecht is hierop NIET van toepassing. Plaats dus alleen een bestelling als je zeker weet dat de specificaties kloppen, en je daadwerkelijk wilt bestellen.

Indien wij na bestelling nog niet tot de productie zijn overgegaan en/of het product nog aangepast kan worden, dan doen wij natuurlijk ons uiterste best om een passende oplossing te vinden. Neem in een dergelijke situatie bij voorkeur telefonisch contact met ons op.

 

Levertijden

Op de productpagina's geven wij een indicatie van de levertijd(en) aan. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om die ook na te komen en zelfs te verkorten. Bij grotere aantallen, onvoorziene omstandigheden en drukte bijvoorbeeld rondom feestdagen, kan er vertraging optreden. Indien wij voor het verzenden weten dat een bestelling verlaat geleverd wordt, dan nemen wij contact met je op.

Bij grote pakketten, pallets en groot transport, wordt door de transporteur contact met je opgenomen om een aflever moment vast te stellen.

Neem geen beschadigde pakketten of goederen aan! Laat het ons weten als dit zich voordoet.

 

Algemene voorwaarden en privacy beleid

Onderop iedere pagina staan linkjes naar onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid, welke je desgewenst kan downloaden.

 

Contactgegevens

RDM Producten C.V.
Edisonstraat 19 Unit 11
3261 LD Oud-Beijerland

Tel: 0181-628532
Mob: 06-53951324
E-mail:

Bedrijfsgegevens

KvK: 77148517
Btw-nummer: NL860914677B01
IBAN: NL 84 RABO 0351 3894 82

Algemene voorwaarden
Privacybeleid

Betalen & verzenden